0 Läs mer >>
(Helena, jag och Marie ska på boxen imorn. Ragga upp en vän och kom dit!)

Precis hemkommen från min springrunda, det är så skönt att få svettas lite! Innan jag gav mig ut bakade jag banankakan som jag talade om. Har inte smakat på den, men den ser god ut & den luktar underbart! Jag har även dammsugat hela nerdervåningen, så nu blir mamma glad.





Nu ska jag ringa Mikael.

Onsdags underhållning...

2 Läs mer >>
Gick upp för ungefär en timme sen, skönt att man inte sover bort riktigt hela dagen. Funderar nu på vad jag ska hitta på idag, blir nog en springrunda sen & kanske lite banankake bak? Ikväll ska jag & Alvar vara barnvakt åt Anton 18.30-21.30 , får hoppas på att han somnar tidigt så jag inte misssar säsongs starten av Greys Anatomy. ;)


Nanny Annie.

0 Läs mer >>
Vaknade precis, sovit sen kl.15 . Ska jobba inatt.

Blev inget friskis idag heller, men det blev en sväng upp till Linnea. Åkte dit vid 10 tiden, vi gick en lång promenad, sen åt vi en underbar frukost! Det var roligt att träffa henne, det var så länge sen sist. Det blev även en sväng till tandläkaren. Och jag får inte glömma team sportia.
Värst va mycket saker jag har gjort idag!

Än har inte öronen ra...

1 Läs mer >>
Idag kommer det nog inte hända så mycket, ska snart ge mig ut på en springrunda. Sen blir det till att jobba 16-21.

saknar Linnea.


Längtar till helgen.

0 Läs mer >>


Ulrika här. Tipsade Annie om det här otroligt givande klippet;)

Jag och Ulrika roar o...

0 Läs mer >>

Kärlek

0 Läs mer >>

Gårdagen var den bästa och sämsta på länge.
 
Göteborg besöket med min kära vän Marielle var väldigt lustigt. Vi slösade pengar och skrattade gott hela resan. Vi fick köpt oss allt ifrån Faktum till Odd molly. Kvällen var inte planerad men den slutade med födelsedagskalas & hotellet. Jag hade väldigt kul hos Viktor och på hotellet rockade vi loss som aldrig förr. Men sen gick allt utför, som alltid mellan oss.

Idag, ingen kommentar.  Jobba 15-21.

Ska vi dela på efterr...

0 Läs mer >>
Jag och Marielle björjade dagen med att svettas tillsammans med Anna-karin + En snabbis på Willys för att investera det viktigaste inför helgen, GODIS! Efter det, snabbt hem och duscha. Sen åkte jag och mamma ner till Jeanette och hälsade på nyfödda Alice. Väldigt söt, hon sov så gott unger hela vårt besök. Men Ester visste hur man skulle underhålla publiken.

Gårdagens pass har satt sina spår, träningsvärk i hela ryggen. Men det var riktigt kul! Något pass som jag inte reckomenderar läsarna är aerobic. Man kan säga såhär, jag svettas mer när jag hjälper pensionärerna med stödstrumprona på jobbet.

Nu ska jag iväg och jobba 15-21, fredags mys.

Fredags mys!

0 Läs mer >>

Citerar ett barn från jobbet.
"Du ser ut som en såndär som kommer ifrån Egypten".
hm, visste inte riktigt hur jag skulle tolka det. Men idag känner jag mig iallafall som en riktig mumie.

Jobba mellan 12.30-16.30 på Almäng , sen ikväll blir det box med Marie.

Mumie? eller?

1 Läs mer >>
Vaknade imorse av att telefonen ringde, det var våran kära granne. Första tanken - Hästarna har sprungit sönder deras trädgård! Nejdå, denna gången hade de klarat sig. Han ville bara meddela att de inte kunde se på tv, när vi hade på strömmen i hagarna. Var har tvungen att väcka mig för det? Efter samtalet kunde jag så klart inte somna om.

Idag ska jag jobba med Marielle 13-16.30 på Almäng. (Möte på jobbet, därför är det en sån fjuttig tid.) Sen ikväll blir det två friskispass, man ska känna att man lever.

Funderar på om jag ska skriva klart tackkorten från studenten. 
Mamma börjar bli smått galen på mig. 

Två dagar kvar till l...

1 Läs mer >>

Vilken meningslös dag. Läst - "sovit middag" - Ensam mamma söker. Väntar nu på kvällens Friskis pass, styrka/medel.

Flötdag.

0 Läs mer >>
Ny duschad och fräsch. Insmörjd i "bus", kul att se imorn om man ser ut som en zerba. Friskis var intensivt. En bra start på den nya veckan! Skulle följt med och kollat på en lägenhet nu ikväll som Mariana kanske ska hyra, men tids schemat passade inte riktigt. Men om hon tar den så kommer jag nog vara där endel, så jag lär nog få se den tillräckligt..

Nu ska jag åka till min älskade man.

Mikael.

0 Läs mer >>

Kom precis hem från en svettig springsunda. Under springturen så började jag tänka väldigt mycket på Milo & Abbe. Jag saknar dom fruktansvärt mycket. Även om jag tycker mycket om Alvar, så kommer han aldrig kunna ersätta dom. usch, nu kommer tårarna.





Korten är tagna med mammas mobilkamera, så kvaliten är ju inte den bästa. För att nu roa upp denna dystra stund kommer ett lustigt kort ifrån koster -09. Marielle ser ju bara för skön ut.

Milo & Abbe

0 Läs mer >>
Vaknade idag av att Mikaels telefon ringde 9.00 Det var någon från hans jobb som ville att han skulle jobba. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp då också. Har nu ätit lite frukost och ska snart krypa ner i sängen igen med Alvar och min bok. Sen får jag se vad denna Måndagen har att erbjuda.

en ny vecka.

0 Läs mer >>

Här är en bild på Marielles förtjusande cupcakes, som vi kände oss förtjänta av efter vår promenad i det fina vädret.




Går kvällen bjöd på mycket. Mycket alkohol, mycket skratt & mycket buss åkande. Blev dock inget dansande, för det får man tydligen bara göra om man är 25. Istället frossade vi i goda drinkar & flottig mat. Sällskapet kunde inte vart bättre, så va spelar det för roll om vi inte kom in?

Bjuder på några kort från gårdagen.
















Känns ju sådär att åka och jobba nu kl. 14.30

Vimmelfotografen.

0 Läs mer >>
Går kvällen var väldigt mysig. Jag och mikael tog bilen in till Göteborg och kollade på Flickan som lekte med elden. Den var väldigt bra, dom hade fått med mycket av boken. Men eftersom boken är väldigt tjock och allt de ska komma med i en två timmar lång film, så blir det att det händer väldigt mycket hela tiden.

Ikväll blir det åter en sväng till Göeborg, men då i samband med alkohol. Ska bege mig upp till Maria i Fritsla sen ikväll för lite förfest. Sen vet jag inte riktigt hur vi tar oss vidare där ifrån. Jag lämnade ju som sagt in min telefon igår och fick då en låne telefon med mig hem. Så nu tack vare den har jag inte en ända kontakt i min telefonbok. Jippi.Och något fotografiskt minne har jag inte heller. Så jag kan inte få tag i någon.

Nu ska jag och Marielle ut och traska i skogen.

ett glas rött?